vrijdag 24 februari 2012

Een hartverwarmend afscheid
Maandagochtend vertrekt Ingrid, een belangrijke partner van het project, terug naar huis. Ingrid is verpleegster en in bijberoep bezige bij. Ze is bijzonder attent en staat altijd voor ons klaar. Tijdens haar verblijf in Kenia zorgt ze voor ons alsof we haar eigen kinderen zijn. Vandaag (zondag) bedanken we haar voor alles wat ze voor ons gedaan heeft. Namiddag treden we op op Kim 4 Love. Daarna gaan we samen eten in een Afrikaans restaurant.

Enkele anekdotes…

-      Astrid verbrandt haar oog. We bellen Ingrid op. Die laat meteen alles vallen en snelt naar de oogarts. Terwijl Astrid onderweg is, gaat ze naar de apotheker om oogzalf te halen. De nazorg van deze vrolijke verpleegster is hartverwarmend. Ze belt Astrid om de haverklap op om te vragen hoe het gaat. Als ze ook maar een minuutje tijd heeft, komt ze op ziekenbezoek.
-     Ingrid is nogal ‘into Africa’. Thuis volgt ze Afrikaanse dans en ze geniet dan ook met volle teugen van de bezoekjes aan de plaatselijke discotheek. Om de dorpbewoners een plezier te doen, laat ze zich door hen een Afrikaans kapsel aanmeten. Iedereen weet nochtans dat ze dit echt niet zo mooi vindt.
-     Ingrid heeft een indrukwekkende conditie…  Volgens mij loopt ze iedere dag vijf extra kilometers om toch maar iedereen persoonlijk te kunnen groeten, kussen en knuffelen. 

Ingrid, we’ll miss you and we wish you all the best in Belgium! Astante sana!!!

P.S. You’re our wonderwall! :-) 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten